Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aanari Resort & Spa, Flic en Flac

Mauricijský hotel Aanari Resort & Spa

3-hvězdičkový hotel Aanari Resort & Spa je od dlouhé pláže Flic en Flac oddělen pouze pobřežní silnicí. Mnoho nákupních a zábavních příležitostí se nachází v blízkosti hotelu. Transfer z letiště na ostrově Mauritius trvá asi 1 hodinu.

Pečlivě udržovaný hotel nabízí k ubytování 50 pokojů ve 2 patrech, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtah, internetové připojení Wi-Fi (zdarma), restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace s mezinárodní kuchyní, bar, obchody a butik.

Ve venkovním prostoru je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou, obklopený zahradou v asijském stylu. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, večerní živá hudba u baru. Za poplatek je wellness se saunou, parní lázní, 2 whirlpooly, dále masáže a kosmetické procedury, potápění a další vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Superior pokoje (cca 23 m2) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, přístup k internetu (zdarma), trezor, satelitní TV, mini bar (za poplatek), klimatizace, kávovar.

Deluxe pokoje mají stejná vybavení, ale jsou prostornější (cca 30 m2) a mají balkón.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře je v závislosti na obsazenosti hotelu buď výběrem z menu nebo formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauricijský hotel Aanari Resort & Spa s bazénem
Mauricijský hotel Aanari Resort & Spa s restaurací
Mauricijský hotel Aanari Resort & Spa - ubytování

Místo

Hotel Aanari Resort & Spa, Flic en Flac 20° 16' 54.5052" S, 57° 22' 3.7416" E
Location