Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ambre, Belle Mare

Mauricijský hotel Ambre

Poloha

4-hvězdičkový hotel Ambre se nachází na východním pobřeží ostrova Mauritius, přímo u jedné z nejkrásnějších písečných pláží na ostrově. Pláž je dlouhá asi 2 km a je chráněné útesem.

Do vesničky Belle Mare s malými obchody se dostanete autem asi za 5 minut. Slavný ostrůvek Île aux Cerfs je vzdálený asi 7 km, hlavní město Port Louis přibližně 50 km. Transfer z letiště trvá cca 1 hodinu.

Zařízení

Komfortní a renovovaný hotelový resort se rozprostírá uprostřed bujné tropické zahrady, k ubytování nabízí celkem 297 pokojů v několika 1- a 2-patrových budovách. K zařízení hlavní budovy patří otevřená vstupní hala s recepcí, posezení, 3 bary, noční klub, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace (středomořská a francouzská kuchyně).

Ve venkovním prostoru je umístěn plavecký bazén, oddělený dětský bazén, plážová restaurace. Lehátka a slunečníky jsou jak u bazénu, tak i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský mini club s hernou (3 - 12 let, 9 - 22 hodin).

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt, windsurfing, kánoe, vodní šlapadla, badminton, volejbal, stolní tenis, boccia, jóga, aerobik, posilovna, green fee včetně transferu na golfové hřiště Touessrok. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavní program se show a živou hudbou.

Za poplatek je vodní lyžování, jízda na banánu, katamarán, parasailing, potápění, rybaření, osvětlení tenisových kurtů, půjčovna horských kol a wellness centrum se saunou, jacuzzi, parní lázní a procedurami.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené standardní pokoje (cca 30 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, internetovým připojením Wi-Fi (za poplatek), telefonem, trezorem, klimatizací (individuálně nastavitelnou), minibarem, balkónem nebo terasou.

Pokoje typu superior (cca 42 m²) mají podobné vybavení jako standardní pokoje, ale jsou prostornější a jsou umístěné směrem k moři.

Rodinné pokoje (cca 80 m²) mají 2 ložnice s koupelnou navíc (vana nebo sprchový kout).

Suity (cca 71-80 m²) mají oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně formou bufetu v "Indigo", oběd v "La Plage" a "La Dolce Vita" (otevřeno podle sezóny), večeře formou bufetu v "Indigo" nebo výběrem z menu v á-la-carte "La Plage" a "La Dolce Vita" (některé pokrmy za příplatek, částečně nutná rezervace), výběr označených národních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10 do 23,30 hodin v barech a na pláži.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauricijský hotel Ambre s pláží
Mauricijský hotel Ambre s bazénem
Mauricijský hotel Ambre s restaurací
Mauricijský hotel Ambre s wellness
Mauricijský hotel Ambre - ubytování

Místo

Hotel Ambre, Belle Mare 20° 12' 19.5948" S, 57° 47' 14.6292" E
Location