Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Angsana Balaclava, Turtle Bay

Mauritijský hotel Angsana Balaclava

Poloha

5-hvězdičkový hotel Angsana Balaclava je ideální pro milovníky romantiky a dovolené u moře. Najdete ho přímo u písečné pláže Balaclava v zátoce Turtle Bay, na severozápadním pobřeží ostrova Mauritius.

Od hlavního města Port Louis je vzdálen asi 15 minut jízdy, stejně jako od malebného rybářského místa Grand Baie. Letiště Mahébourg je asi 60 km daleko od hotelu.

Zařízení

Luxusní hotelový resort byl dokončen v roce 2011 a patří k mezinárodně uznávanému hotelovému řetězci Angsana Hotels & Resorts, a splňuje tak i ty nejvyšší nároky hostů. Postavený v místním stylu harmonicky spojuje z hlediska architektury Orient a Západ s tradičními africkými prvky. První "boutique" resort na Mauritiu nabízí mimo jiné ekologickou orientaci a harmonii s přírodním prostředím.

K ubytování je připraveno 51 suit a vil, dále k zařízení patří velkorysá vstupní hala s recepcí, restaurace (místní i mezinárodní kuchyně, grilované pokrmy a mořské plody), stylový bar a salónek, knihovna.

V krásně upravené tropické zahradě se nachází lagunový bazén s mořskou vodou a další, větší bazén se sladkou vodou. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je připravena moderně vybavená posilovna s kursy aerobiku. Pro děti jsou k dispozici na vyžádání DVD a hračky, možné je také hlídání dětí (za poplatek). V ceně je také zahrnuto šnorchlování, jízda na kajaku, šlapadla a windsurfing.

Za poplatek je zapůjčení kol, stejně jako luxusní wellness centrum Angsana Spa s 9 spa pavilony, které nenechají žádné přání nesplněné. Vyzkoušet můžete ajurvédu a jiné procedury, připraven je relaxační bazén s lehátky, hamám, parní lázeň, prostory pro jógu a meditaci, i salón krásy.

Ubytování

Suity a vily jsou prostorně a luxusně zařízené, suity jsou rozmístěny do 3-patrových budov v tropické zahradě nebo přímo na pláži.

Garden suity (cca 72 m²) jsou vybavené king-size postelí, koupelnou s odděleným sprchovým koutem, župany a pantoflemi, vysoušečem vlasů, telefonem, internetovým připojením, televizí, DVD a CD přehrávačem, minibarem, kávovarem, trezorem, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén.

Spa suity (cca 84 m²) mají navíc terasu nebo balkón se soukromým bazénem (ca. 13 m²) a denně 90-minutovou spa proceduru v ceně.

Beachfront suity (cca 180 m² - přízemí vily, nebo cca 125 m² v 1. patře) mají oddělený obývací pokoj, koupelnu s vanou z přírodního kamene s krásným výhledem na moře, parní lázeň. Přízemní suity mají terasu a soukromý bazén (52 m²) s vířivkou a přímý přístup na pláž, suity v 1. patře mají balkón a soukromý bazén (25 m²).

Vila Imperial (cca 770 m²) se rozprostírá ve 2 budovách, z nichž každá má dvě podlaží a je exkluzivně zařízená bazénem a vlastní zahradou. Má 3 ložnice, obývací pokoj a jídelnu s kuchyňským koutem, výhled na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu v hotelové restauraci Oryza s asijskou, mezinárodní i místní kuchyní.

V Passion Grill & Baru u bazénu se podávají čerstvé mořské plody, v lobby-lounge Sylea si můžete zajít na lehké občerstvení, kde se nabízí i široký výběr nápojů. Samozřejmostí je také možnost povečeřet ve své suitě anebo při soukromé romantické večeři na pláži.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauritijský hotel Angsana Balaclava s bazénem
Mauritijský hotel Angsana Balaclava s wellness
Mauritijský hotel Angsana Balaclava - ubytování

Místo

Hotel Angsana Balaclava, Turtle Bay 20° 4' 52.104" S, 57° 30' 51.6528" E
Location