Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie

Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia

Poloha

4-hvězdičkový hotel Beachcomber Le Mauricia leží přímo u písečné pláže v zálivu Grand Baie, na severozápadě ostrova Mauritius. Místní centrum s velkým množstvím obchodů, barů a restaurací se nachází v bezprostřední blízkosti, jen několik minut pěší chůzí.

Hlavní město Port Louis je vzdálené asi 25 km. Doba transferu z letiště Mahebourg je přibližně 1 hodina a 30 minut (cca 75 km).

Zařízení

Oblíbený hotel renomovaného řetězce Beachcomber je ideální pro sportovní a aktivní dovolenou v příjemném prostředí, a to i pro rodiny s dětmi. Hosté mohou také využívat služby sesterského hotelu Beachcomber Le Canonnier, který je vzdálen asi 8 km.

K ubytování nabízí 237 pokojů v hlavní a vedlejší budově, dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí a s internetovým připojením WLAN zdarma, hlavní restaurace „Les Quais“, à-la-carte restaurace "Nautic" (mořské plody a ryby), bar, obchody a diskotéka.

V udržovaném venkovním areálu jsou umístěné 2 plavecké bazény a oddělený dětský bazén. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít fitness centrum, posilovnu, cvičení tae bo, vodní gymnastiku (min. 5 osob), tenisové kurty, plážový volejbal, z vodních sportů je v nabídce i se zapůjčením sportovních potřeb jízda na kajaku, šnorchlování, plachtění, surfování, šlapadla, vodní lyžování.

Hotel pravidelně pořádá večerní animační programy, diskotéku a živou hudbu. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (od 3 let) a dětské animace. Za poplatek je půjčovna kol, biliár, potápění, wellness centrum se saunou, hamámem a parní lázní, masáže, kosmetické a jiné procedury.

Ubytování

Standardní pokoje (cca 32 m²) jsou velmi příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, satelitní TV, telefon, připojení k internetu (za příplatek), klimatizace, minibar, kávovar, trezor, balkón s bočním nebo přímým výhledem na moře.

Superior pokoje (cca 38 m²) jsou podobně vybavené, ale mají větší koupelnu s vanou, sprchovým koutem a samostatné WC. Jsou umístěné v přízemí s terasou a malou zahradou.

Rodinné apartmány (cca 64 m²) mají stejně jako pokoje Superior výhled do zahrady, navíc mají oddělenou ložnici a další koupelnu se sprchovým koutem a WC. Nacházejí se v přízemí nebo v prvním patře, mají terasu nebo balkón, některé vlastní zahradu.

Honeymoon suity (pro novomanžele, cca 75 m²) jsou romanticky a moderně zařízené v bílé barvě, mají navíc oddělenou ložnici a střešní terasu s výhledem na záliv, malý bazén a venkovní sprchu.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře také výběrem z menu v à-la carte restauraci (částečně za příplatek), sendviče 10:00 – 16:00 hodin na všech barech, káva, dezerty a palačinky 16:00 – 18:00 hodin, vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje v baru (10:00 – 23:00 hodin) a v restauraci k jídlu, nealkoholické nápoje z minibaru.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia u moře
Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia s pláží
Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia se zahradou
Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia s bazénem
Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia s terasou
Mauritius a hotel Beachcomber Le Mauricia - ubytování

Místo

Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie 20° 0' 33.0624" S, 57° 34' 52.374" E
Location