Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Le Paradis & Golf, Le Morne

Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf

5,5-hvězdičkový hotel Beachcomber Le Paradis & Golf se nachází na jihozápadě ostrova Mauritius, na pevninském výběžku s velkolepou scenérií.

Přímo před hotelem se rozkládá cca 7 km dlouhá písečná pláž, za hotelem se zvedá hora "Le Morne". Letiště Mahébourg je asi 70 km daleko.

Luxusní hotel řetězce Beachcomber nabízí k ubytování 286 pokojů a suit v 1- a 2-patrových bungalovech a 13 vil, které jsou zárukou pohodlí a relaxace.

Dále k jeho zařízení patří elegantní vstupní hala s recepcí, mezinárodní hlavní restaurace, 3 á-la-carte restaurace, 4 bary, butiky, kadeřnictví, Clarins Spa lázně.

Hlavní restaurace "Le Brabant" má výjimečnou polohu mezi pláží a bazénem a nabízí speciality z Východu a Západu, restaurace "La Palma" nabízí středomořskou a italskou kuchyni, v "Blue Marlin" ochutnáte mořské plody a ryby, v "La Ravanne" místní speciality.

V prostorné palmové zahradě je umístěn velký bazénový komplex se sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Hotel pravidelně pořádá večerní "lehkou" zábavu s živou hudbou, diskotéku nebo tématické večery. Hosté mají také přístup do nedalekého sesterského hotelu Beachcomber Dinarobin Golf, včetně jeho 7 restaurací.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty s osvětlením, windsurfing, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování, horská kola. Wellness lázně "Clarins Spa" (za poplatek) nabízejí velkou posilovnu, aerobik centrum, parní lázeň, saunu a kadeřnictví.

Resort má vlastní 18-jamkové golfové hřiště "Le Paradis", které je výzvou pro ambiciózní hráče. Ale nejen golfisté si v tomto hotelu přijdou na své. Dvě další 18-ti jamková golfová hřiště "Golf du Château" v Bel Ombre a "Tamarina" jsou vzdálené asi 20 minut taxíkem.

Perfektní podmínky zde najdou aktivní rekreanti, kteří mají rádi vodní sporty. Jasné barvy mnoha korálových útesů lákají milovníky šnorchlování a potápění. Potápěčské centrum PADI (v angličtině) je přímo v hotelu.

Pokoje Deluxe (cca 50 m²) jsou vkusně a komfortně zařízené koupelnou s vanou a sprchou, samostatným WC, šatnou, fénem, župany, TV, telefonem, bezplatným připojení na internet Wifi, klimatizací, minibarem, kávovarem , trezorem a terasou s výhledem na lagunu.

Pokoje Deluxe Beachfront mají stejné vybavení, ale jsou umístěné v 1. řadě na pláži s výhledem na moře.

Junior suity (cca 76 m²) jsou prostornější a luxusnější, mají krásné posezení s pohovkou a velkou zařízenou terasu.

Junior suity Beachfront mají stejné vybavení, ale jsou umístěné v 1. řadě na pláži s výhledem na moře.

Suity Deluxe (cca 94 m²) mají vybavení jako junior suity, ale jsou prostornější, mají navíc oddělený obývací prostor a toaletu pro hosty.

Suity Senior (cca 147 m²) mají oddělenou obývací část, DVD přehrávač, velkou koupelnu a samostatné WC pro hosty.

Suity Family (cca 140 m²) jsou dvě junior suity se spojovacími dveřmi.

Vily Executive (cca 180 m²) mají dvě ložnice s koupelnou, sprchový kout, samostatné WC, venkovní sprchu, přístup na terasu s výhledem na moře, dětský pokoj se sprchou a WC (max. tři děti), oddělenou jídelnu a plně vybavenou kuchyň.

Vila Presidential (cca 300 m²) má stejné vybavení jako vila Executive, ale je prostornější, ve dvou patrech se 4 ložnicemi a koupelnami.

Luxusní vily (6 *) jsou umístěné trochu stranou od hlavní budovy, na obzvláště klidném úseku písečné pláže. Hosté v nich mají k dispozici naprosté soukromí a také osobního sluhu denně od 7:30 do 15.30 hodin.

Kontinentální snídaně se podávají přímo ve vile, soukromý kuchař může za příplatek připravit oběd a večeři. Po dobu pobytu je hostům k dispozici golfový vozík.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu ve speciálních restauracích (částečně za příplatek).

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf s pláží
Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf se zahradou
Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis a golfové hřiště
Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf s restaurací
Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf s bazénem
Mauricijský hotel Beachcomber Le Paradis & Golf - ubytování

Místo

Hotel Beachcomber Le Paradis & Golf 20° 26' 16.1016" S, 57° 19' 15.3624" E

Komentáře

Hotel byl opravdu skvělým zážitkem. Jsem si jistý, že tu strávíme ještě jednu z našich příštích dovolených. Celý ostrov byl naší vysněnou dovolenou. Personál byl velmi přátelský. U vedlejšího stolu číšník dokonce každý večer doprovázet děti k bufetovému stolu a plnil jim talíře, aby se jejich rodiče mohli v klidu najíst. Hotel nabízí všechno, co si jen můžete přát, nicméně je trochu stranou od veškerého dění. Obzvláště doporučujeme restauraci Blue Marlin s fantastickým výhledem na moře a pozornými číšníky.
Location