Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Le Victoria, Pointe aux Piments

Mauritius a hotel Beachcomber Le Victoria

Poloha

4,5-hvězdičkový hotel Beachcomber Le Victoria se nachází na severozápadním pobřeží ostrova Mauritius, přímo u 800 m dlouhé písečné pláže Pointe aux Piments. Transfer z letiště trvá asi 1 hodinu 20 minut.

Od hotelu funguje autobusové spojení do hlavního města Port Louis, cesta trvá cca 20 minut. Rušné letovisko Grand Baie s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené přibližně 15 minut.

Zařízení

Rodinný hotel uprostřed přírodního ráje se širokou škálou sportovních a zábavních programů slibuje pestrou dovolenou. K ubytování je připraveno celkem 254 pokojů, dále k zařízení patří lobby s recepcí, hlavní bufetová restaurace "Le Superbe", 2 á-la-carte restaurace, bar, internetové připojení WLAN, nákupní pasáž.

Ve venkovních prostorách je umístěn velký sladkovodní bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén a dětské hřiště. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zahrnut aerobic, vodní gymnastika, boccia, fitness centrum, kajaky, stolní tenis, vodní šlapadla, šnorchlování, plachtění, surfování, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), volejbal a vodní lyžování, wellness centrum se saunou, parní lázní a hamámem.

Hotel pravidelně pořádá živou hudbu, diskotéky a různé show. Pro nejmladší hosty je připraven mini club (3 - 12 let) a teen club (13 - 17 let).

Za poplatek je půjčovna kol, rybolov na otevřeném moři, pilates, spinning, masáže a procedury ve wellness centru.

Ubytování

Pokoje Superior First Floor (umístěné v prvním patře, cca 51-60 m²) jsou vybavené koupelnou, samostatným sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, posezením, kávovarem, minibarem (za poplatek), klimatizací, trezorem, satelitní TV s hudebním kanálem, telefonem, balkónem s bočním výhledem na moře.

Pokoje Superior Ground Floor (v přízemí, cca 51-60 m²) mají stejné vybavení, pouze místo balkónu mají terasou.

Pokoje Deluxe (cca 60 m²) v nejvyšším patře mají navíc sedlový strop, stropní ventilátor, župany a balkón s bočním výhledem na moře.

Rodinné apartmány (cca 120 m²) mají navíc samostatnou ložnici pro děti, 2 koupelny, balkón nebo terasu a částečný výhled na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně a obědy formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu, občerstvení 12:00 - 17:30 hodin, vybrané místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje ve skle (např. voda, džusy, pivo, víno, koktejly) v baru (10:00-23:00 hodin) a v restauracích (podle otevírací doby).

(údaje jsou z roku 2012)

Mauritius a hotel Beachcomber Le Victoria s pláží
Mauritius a hotel Beachcomber Le Victoria s bazénem
Mauritius a hotel Beachcomber Le Victoria s terasou
Mauritius a hotel Beachcomber Le Victoria - ubytování

Místo

Hotel Beachcomber Le Victoria, Pointe aux Piments 20° 4' 32.8872" S, 57° 30' 46.8612" E
Location