Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blue Lagoon, Blue Bay

Mauritijský hotel Blue Lagoon

Poloha

3-hvězdičkový hotel Blue Lagoon je umístěn přímo na pláži krásné laguny Blue Bay na ostrově Mauritius, uprostřed zelené vegetace. Městečko Mahébourg je vzdálen jen několik minut jízdy od hotelu. Cesta z letiště trvá přibližně 15 minut, vzhledem k blízkosti letiště může být slyšet hluk z letadel.

Zařízení

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování asi 80 pokojů, dále k jeho zařízení patří otevřená vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí za poplatek), bar a hlavní restaurace s výhledem na moře, butik a wellness centrum pro masáže a kosmetické procedury.

V udržované zahradě je umístěn plavecký bazén, oddělený dětský bazén a sluneční terasa. Lehátka se slunečníky a plážovými osuškami jsou u bazénu i na pláži pro ubytované hosty k zapůjčení zdarma.

Sport

V ceně ubytování je aerobic, posilovna, stolní tenis, sauna, kajaky, šlapadla, šnorchlování, vodní pólo, windsurfing, výlety lodí k "Marina Parku" (denně, v závislosti na dostupnosti).

Za poplatek je biliár, katamarán a potápění (vlastní potápěčská základna PADI), rybolov, wellness procedury, vodní sporty u 3 km vzdáleného resortu Preskil Beach, kam je zajištěn transfer.

Ubytování

Standardně zařízené pokoje (cca 27 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, telefonem, satelitní TV, balkónem nebo terasou.

Superior pokoje (cca 27 m2) mají podobné vybavení jako standardní pokoje, ale navíc vysoušeč vlasů, ledničku (v ceně), trezor, balkón nebo terasu na mořskou stranu.

Deluxe pokoje (cca 33 m2) jsou vybavené jako pokoje typu Superior, ale mají navíc vanu v koupelně a jsou prostornější.

Stravování

All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu (v závislosti na obsazení hotelu), odpolední káva / čaj a palačinky u bazénu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje a výběr koktejlů od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauritijský hotel Blue Lagoon s pláží
Mauritijský hotel Blue Lagoon s restaurací
Mauritijský hotel Blue Lagoon s bazénem
Mauritijský hotel Blue Lagoon s posilovnou
Mauritijský hotel Blue Lagoon - ubytování

Místo

Hotel Blue Lagoon, Blue Bay 20° 26' 42.4752" S, 57° 43' 3.36" E
Location