Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hibiscus Beach Resort, Péreybére

Mauritijský hotel Hibiscus Beach Resort

Poloha

3-hvězdičkový hotel Hibiscus Beach Resort se nachází na severním pobřeží ostrova Mauritius, nedaleko letoviska Grand Baie. Malou zátoku s pláží najdete v bezprostřední blízkosti hotelu.

Moře je přístupné přes malý most, chráněná laguna s korálovým útesem je rájem pro vodní sporty. Centrum obce Péreybére s možností zábavy je vzdálené několik minut pěší chůzí, cílové letiště Mahebourg je asi 75 km daleko.

Zařízení

Příjemný hotelový resort obklopený banánovníky nabízí k ubytování 40 pokojů v několika dvoupatrových budovách, které byly nádherně integrovány do fantasticky navržené zahrady ve stínu palem a stromů.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace s místními specialitami a čerstvými rybami, bar s exotickými koktejly, malé spa centrum, knihovna, prádelna.

V krásné zahradě je umístěn plavecký bazén s jacuzzi a přilehlá sluneční terasa s plážovým charakterem, ze které je přístup do moře. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je malé fitness centrum, sauna, windsurfing, šnorchlování a šlapadla. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavní program a živou hudbu.

Za poplatek jsou masáže ve spa centru, vodní lyžování, parasailing, katamarán, potápěčské centrum, rybolov na otevřeném moři a zapůjčení horských kol.

Ubytování

Všechny superior pokoje (cca 47 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, posezením, TV, telefon, bezdrátovým připojením k internetu (za příplatek), klimatizací, minibarem, přístrojem na přípravu kávy a čaje (za poplatek), trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do zahrady.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu nebo formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2013)

Mauritijský hotel Hibiscus Beach Resort a moře
Mauritijský hotel Hibiscus Beach Resort s bazénem
Mauritijský hotel Hibiscus Beach Resort s restaurací
Mauritijský hotel Hibiscus Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Hibiscus Beach Resort, Péreybére 19° 59' 41.0064" S, 57° 35' 21.5556" E
Location