Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Veranda, Grand Baie

Mauricijský hotel Veranda

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Veranda je umístěn u malé písečné pláže lemované skalami. Najdete ho v severovýchodní části zátoky Grand Baie na severu ostrova Mauritius.

Veřejná a velmi krásná zátoka Cuvette Beach, stejně jako rušné letovisko Grand Baie s mnoha obchody, kavárnami a restauracemi jsou vzdálené jen několik minut chůze. Transfer z letiště trvá asi 75 minut (60 km).

Zařízení

Tento malý a půvabný, v koloniálním stylu postavený resort nabízí k ubytování 94 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, bezdrátové připojení na internet WLAN (za poplatek), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace s mauricijskými specialitami a krásný výhledem na zátoku Grand Baie, 2 bary, kadeřnictví a butik se suvenýry.

Uprostřed udržované tropické zahrady se nacházejí 2 sladkovodní plavecké bazény (z toho jeden s whirlpoolem), sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (3 - 11 let).

Aktivity

V ceně ubytování je posilovna, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, boccia, šipky, windsurfing, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování, šlapadla a člun se skleněným dnem. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu.

Za poplatek je biliár, vodní lyžování, katamarán, rybolov na otevřeném moři, potápění a půjčovna kol od místních provozovatelů, stejně jako wellness centrum "Seven Colours Spa" s procedurami, masážemi a hamámem.

Ubytování

Stylově zařízené pokoje a bungalovy se nacházejí v bujné zahradě a jsou propojené úzkými uličkami a nádvořími. Pokoje Comfort (cca 32 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem, telefonem, TV, minibarem (za poplatek), kávovarem, posezením, balkónem nebo terasou.

Pokoje Superior (36 m²) a Privilege (55 m²) jsou podobně vybavené, ale jsou prostornější a luxusnější.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu v hlavní restauraci, odpolední čaj / káva a palačinky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 hodin, mini bar (nealkoholické nápoje, voda a pivo).

(údaje jsou z roku 2012)

Mauricijský hotel Veranda se zahradou
Mauricijský hotel Veranda s pláží
Mauricijský hotel Veranda s bazénem
Mauricijský hotel Veranda - ubytování

Místo

Hotel Veranda, Grand Baie 20° 0' 32.1912" S, 57° 34' 45.1524" E
Location