Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zilwa Attitude, Calodyne

Mauritius a hotel Zilwa Attitude

Poloha

4-hvězdičkový hotel Zilwa Attitude se nachází na severovýchodním pobřeží ostrova Mauritius, v Calodyne u několika zátok. Leží v blízkosti Grand Gaube s výhledem na pět pobřežních ostrovů.

Písečná pláž je od hotelu oddělena pobřežní promenádou, soukromý hotelový úsek je oddělen. Do Grand Baie s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je to asi 12 km. Vzdálenost na letiště je cca 80 km, transfer trvá asi 60 minut.

Zařízení

V roce 2013 otevřený hotel nabízí lehký ostrovní design a architekturu ve stylu mauricijské kultury a životního stylu. Kreolské slovo "zilwa" znamená v překladu "ostrovan". K ubytování nabízí více než 200 pokojů.

K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí (trezor k pronajmutí), WiFi ve veřejných prostorách v pokojích, 6 restaurací (kreolská, indická, asijská a mezinárodní kuchyně), několik barů, open-air kino, prádelna, boutique a parkoviště.

Ve venkovních prostorách najdete kromě udržované zahrady tři plavecké bazény (jeden z nich s odděleným dětským bazénem), bar a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži (v hotelovém úseku) k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

Sport a zábava

V ceně ubytování mají hosté fitness centrum, plážový volejbal, stolní tenis, 1 tenisový kurt, bocciu, windsurfing, šlapadla, kajaky, vybavení pro šnorchlování. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu s živou hudbo a různá show. Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (3 - 12 let).

Za poplatek je vybavení pro tenis, kola, PADI potápění, kulečník, lázně spa s bazénem watsu a s různými procedurami, kite surfingové centrum v Blumarine Attitude a další vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou umístěné v tradičních plážových bungalovech - jsou kombinací rustikální elegantnosti a moderního mauricijského stylu.

Pokoje typu Superior (cca 35 m²) jsou vybavené sprchovým koutem, samostatným WC, vysoušečem vlasů, klimatizaci, stropním ventilátorem, telefonem, TV, trezorem, minibarem, internetovým připojením, přístrojem na přípravu čaje a kávy, balkónem nebo terasou. Za příplatek je výhled na moře.

Pokoje typu Deluxe mají podobné vybavení, ale jsou o něco prostornější (cca 40 m²) a mají navíc posezení a výhled na moře.

Rodinné pokoje Family (cca 45 m²) mají navíc rozkládací pohovku pro děti. V nabídce jsou ještě rodinné pokoje Family Deluxe (cca 50 m²), které mají oddělenou dětskou ložnici a 2 koupelny. Všechny mají výhled na moře.

Junior suity Beachfront (cca 50 m²) se nacházejí v budovách přímo u pláže.

Stravování

Polopenze (snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu - v závislosti na obsazenosti hotelu) nebo all inclusive - jako polopenze a navíc ještě obědy ve formě snacků nebo jako menu v restauraci na pláži (některé pokrmy za poplatek), až 2 x za pobyt večeře na pláži v restaurace "Lor Disab", odpolední čaj a pečivo 16-17 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, čaj, káva, stolní víno 11-23 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Mauritius a hotel Zilwa Attitude - bungalov
Mauritius a hotel Zilwa Attitude s bazénem
Mauritius a hotel Zilwa Attitude s posezením
Mauritius a hotel Zilwa Attitude s pláží
Mauritius a hotel Zilwa Attitude - ubytování

Místo

Hotel Zilwa Attitude, Calodyne 20° 0' 8.2836" S, 57° 38' 47.0184" E
Location