Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel 20 Degrees Sud, Grand Baie

Mauricijský hotel 20 Degrees Sud

4,5-hvězdičkový hotel 20 Degrees Sud se nachází v krásném kokosovém háji ostrova Mauritius, přímo u tyrkysově zbarvené laguny Pinte Malatic s pláží. Hlavní město Port Louis je vzdálené cca 30 minut, rušné Grand Baie jen 3 km. Transfer z letiště trvá asi 90 minut.

Malý boutique hotel nabízí k ubytování 34 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace (kreolská a mezinárodní kuchyně, bar a wellness centrum.

Uprostřed areálu je umístěn plavecký bazén se slunečníky a lehátky, jejichž zapůjčení je pro ubytované hosty zdarma. V ceně ubytování je windsurfing, malé katamarány Hobie Cat, kajaky, šnorchlování, jízda na člunu s proskleným dnem.

Za poplatek je vodní lyžování, plachtění a potápění (PADI), stejně jako wellness centrum s tureckou lázní a whirlpoolem, a s různými omlazovacími procedurami a masážemi.

Příjemně zařízené pokoje Charme jsou vybavené koupelnou s vanou a sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, LCD televizí, telefonem, internetovým připojením WLAN (bez poplatku), mini barem, varnou konvicí, trezorem, terasou nebo balkónem.

Pokoje Beachfront mají stejné vybavení, ale jsou o něco prostornější, mají navíc kávovar Nespresso a leží u moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauricijský hotel 20 Degrees Sud s pláží
Mauricijský hotel 20 Degrees Sud s bazénem
Mauricijský hotel 20 Degrees Sud s restaurací
Mauricijský hotel 20 Degrees Sud - ubytování

Místo

Hotel 20 Degrees Sud 20° 0' 19.8792" S, 57° 34' 17.67" E
Location