Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Dinarobin Golf, Le Morne

Mauricijský hotel Beachcomber Dinarobin Golf

6-hvězdičkový hotel Beachcomber Dinarobin Golf se nachází v jedinečné poloze, před horou Le Morne na ostrově Mauritius. Leží přímo u nádherné písečné pláže, letiště Mahébourg je vzdálené asi 70 km.

Hotelový resort o rozloze 48 hektarů nabízí k ubytování 51 vil v tropické zahradě, ve kterých je rozmístěno na 172 suit. Vysoké stropy a klenutá okna připomínají britský koloniální styl, rustikální doškové střechy zase tropy. Všechny veřejné prostory, stejně jako restaurace byly renovovány v létě roku 2009.

"Saveur des Iles" je kulinářskou atrakcí pro fajnšmekry, kteří hledají místo pro romantickou večeři ve dvou na terase pod palmami (zakázán vstup dětem do 12 let). Kreativní Fusion Cuisine nabízí ve večerních hodinách směs tradiční francouzské kuchyně s mauricijskými prvky.

"L'Harmonie", hlavní hotelová restaurace je otevřena během snídaní, obědů a večeří. Podle kulturní rozmanitosti populace ostrova nabízí směs východní a západní kuchyně s vlivem francouzských, italských, čínských a kreolských přísad a receptů. Celkem jsou zde hostům k dispozici čtyři restaurace.

K dalším zařízením hotelu patří otevřená recepce, lobby s butiky, rozsáhlý bazén. Hosté také mohou využít všechna zařízení v sesterském hotelu Beachcomber Hotel Paradis & Golf Club.

V ceně ubytování jsou tři tenisové kurty (umělá tráva) s osvětlením, šlapadla, kajaky, šnorchlování, vodní lyžování, jachting, windsurfing a fitness centrum v sousedním hotelu. Hotel pravidelně pořádá decentní večerní zábavu, pro děti je připraven mini club (do 12 let).

Za poplatek jsou horská kola, rybolov na otevřeném moři, potápění a kurzy, golfová hřiště "Le Paradis" (18 jamek) v sesterském hotelu, "Golf du Château" v Bel Ombre a "Tamarina" (18-ti jamkové, asi 20 minut taxíkem).

Zpoplatněné je také wellness centrum "Clarins Spa" umístěné ve stínu pinií. Nabízí dvě sauny, dvě turecké lázně, šest masážní místnosti, bazén a salón krásy. Procedury - abhyanga (čtyř-ruční masáže), shirodhara (teplý sezamový olej), udwarthana (masáž s pšeničnými zrny), choornaswedana (masáž celého těla bylinnými sáčky).

Suity jsou zařízené s vkusem, plné světla s dostatkem prostoru pro odpočinek hostů. K jejich vybavení patří prostorné koupelny s odděleným sprchovým koutem a WC, vysoušeč vlasů, TV se satelitním příjmem, minibar, telefon, fax, internetové připojení, trezor, žehlička a žehlicí prkno, přístroj na přípravu čaje a kávy, klimatizace.

Suity Club Senior Beachfront (cca 90 m²) se nacházejí v blízkost pláže, mají oddělený obývací pokoj a ložnici, verandu (25 m²), a přístup do klubu "Martello". Jsou s výhledem na moře.

Suity Family (cca 110 m²) jsou dvě junior suity propojené dveřmi. Každá junior suita má kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, balkón nebo terasu (10 m²) s výhledem do zahrady k mořské straně. Jinak mají stejné vybavení jako suity Club Senior Beachfront, ale bez přístupu do klubu.

Jedna junior suita ze dvou má vybavení vhodné pro děti: dvě lůžka, dětské polštáře a přikrývky, župany, dětské pantofle, šampony pro děti, pojistky apod.. Při příjezdu čeká na děti dárek s překvapením.

Suity Club Family (cca 145 m²) mají stejné vybavení, ale jedna junior suita je kombinovaná se suitou Club Senior Beachfront. Mají přístup do klubu "Martello".

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu v restauracích "L'Harmonie", "Saveurs des Iles" a "Il Gusto".

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Beachcomber Dinarobin Golf s pláží
Mauricijský hotel Beachcomber Dinarobin Golf s bazénem
Mauricijský hotel Beachcomber Dinarobin Golf - ubytování

Místo

Hotel Beachcomber Dinarobin 20° 26' 58.8948" S, 57° 18' 55.9224" E
Location