Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Constance Belle Mare Plage, Poste de Flacq

Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage na pobřeží

Poloha

5-hvězdičkový hotel Constance Belle Mare Plage s golfovým hřištěm najdete na východním pobřeží ostrova Mauritius. Je postaven přímo u široké a 2 km dlouhé písečné pláže Belle Mare, jedné z nejkrásnějších pláží na východním pobřeží.

Centrum obce Belle Mare je od hotelu vzdálené asi 10 minut jízdy taxíkem, hlavní město Port Louis 43 km. Transfer z letiště trvá přibližně 1 hodinu a 20 minut.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 235 pokojů a 21 vil. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 á-la-carte restaurace (místní, středomořská a kuchyně Indického oceánu), 2 plážové restaurace, 6 barů, internetový koutek a internetové připojeni WLAN, obchody.

V udržované zahradě jsou umístěné 4 sladkovodní bazény (včetně 1 vyhřívaného) se sluneční terasou, dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou zahrnuty sportovní aktivity jako vodní aerobik, boccia, fitness centrum, šnorchlování, plachtění, surfování, kurzy pro aerobik, jógu a tai-chi, 4 tenisové kurty, stolní tenis, šlapadla, dvě 18-ti jamková golfová hřiště "The Legends" a "The Links" (neomezené green fee).

Hotel každý večer pořádá živou hudbu v koktejlovém baru, pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let). Za poplatek jsou golfové lekce, jízdní kola, parasailing, hotelová PADI škola potápění, kitesurfing, lekce plachtění a tenisu, vodní lyžování a windsurfing.

Pro ubytované hosty je také k dispozici wellness centrum se saunou, parní lázní a 2 whirlpooly. Za poplatek jsou procedury a masáže v "Le Spa de Constance" a kosmetika v Shiseido-Spa.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje (cca 37 - 45 m²) jsou vybavené koupelnou s mramorovou podlahou, sprchou, WC a vysoušečem vlasů, posezením, psacím stolem, minibarem (za poplatek), klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, přístupem na internet (v ceně), balkónem nebo terasou směrem k moři.

Junior suity (cca 65 m²) mají podobné zařízení jako pokoje, ale navíc další šatnu, oddělenou sprchu a WC, dvojité umyvadlo a velké posezení.

Junior suity Beachfront (cca 72 m²) jsou navíc umístěné přímo na pláži. Suity Deluxe (cca 88 m²) mají oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí.

Stravování

Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu v hlavní restauraci "La Citronelle" nebo 3-chodové menu v "Deer Hunter" (nutná rezervace předem), obědy formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage s pláží
Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage s bazénem
Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage s golfovým hřištěm
Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage - ubytování
Mauritijský hotel Constance Belle Mare Plage s terasou

Místo

Hotel Constance Belle Mare Plage, Poste de Flacq 20° 10' 2.9748" S, 57° 45' 57.9708" E
Location