Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Heritage Awali Golf & Spa Resort, Bel Ombre

Mauricijský hotel Heritage Awali Golf u pláže

5-hvězdičkový hotel Heritage Awali Golf & Spa Resort se nachází na jihozápadním panenském pobřeží ostrova Mauritius. Leží přímo u nádherné a dlouhé pláže s bílým a jemným pískem, ve smaragdově zelené laguně. Do města Bel Ombre se dá pohodlně dojít pěšky během několika minut. Hlavní město Port Louis je vzdálené asi 50 km, letiště Mahébourg 35 km.

Luxusní hotelový resort nabízí stylové a elegantní prostředí, které je stylizováno v africkém stylu. Už při příjezdu k hotelu budete mít pocit, že jste u brány afrického národního parku. Více než 160 pokojů je rozmístěno v několika budovách v tropické zahradě. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí a s posezením, bufetová restaurace , plážová restaurace (středomořská kuchyně), gurmánská restaurace, bary, internetový koutek (za poplatek), kadeřnictví a butik.
V krásné zahradě se nacházejí 2 plavecké bazény, sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro děti je k dispozici oddělený dětský bazén, miniclub (4-12 let), teenclub (13-18 let) a dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity: Windsurfing, kajaky, vodní lyžování, plachtění, šnorchlování, vodní šlapadla, 2 tenisové kurty s osvětlením, plážový volejbal, stolní tenis, boccia, vodní gymnastika, fitness centrum a 1 x denně vstup na green fee 18-jamkového golfového hřiště Bel Ombre (golfový vozík a vybavení není v ceně). Hotel pořádá pravidelné večerní zábavné programy.
Za poplatek je potápěčská škola, katamarán, půjčovna kol, kulečník. Zpoplatněno je také wellness centrum "Seven Colours African Village Spa", největší lázně v Indickém oceánu, kde najdete bazén, saunu, parní lázně, jacuzzi, hammam, relaxační centrum, kadeřnictví a salón krásy, dva masážní pavilóny na pláži. Pravidelná večerní zábava.

Pokoje Deluxe (cca 52 m2) jsou elegantně zařízené s africkými a tropickými prvky, k jejich vybavení patří koupelna s vanou a sprchou, oddělené WC, vysoušeč vlasů, župany, klimatizace, stropní ventilátor, trezor, minibar (za poplatek), satelitní TV, telefon, internetové připojení (za poplatek), kávovar, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady.
Pokoje Deluxe Ocean View jsou stejně vybavené, ale mají výhled na moře.
Pokoje Deluxe Beachfront mají výhled na moře a navíc jsou v první řadě u pláže.
Senior Suity Beachfront mají navíc obývací pokoj, CD- a DVD-přehrávač a jacuzzi.
Vily Beachfront Heritage jsou vybavené jako Senior Suity, ale rozlehlejší a navíc mají jídelnu, oddělenou kuchyň, 2 velké ložnice a dětský pokoj s vlastní koupelnou, soukromý bazén a terasu.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy výběrem z menu v restauracích "Infinity Blue" nebo "Amafrooty", večeře formou bufetu v hlavní restauraci "Balafon". Káva, čaj a zákusky od 15.00 - 17.00 hodin, vybrané místní a dovozové alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Heritage Awali Golf s bazénem
Mauricijský hotel Heritage Awali Golf s pláží
Mauricijský hotel Heritage Awali Golf - ubytování

Místo

Hotel Heritage Awali Golf 20° 30' 29.8584" S, 57° 24' 46.908" E

Komentáře

Tato dovolená byla přesně to, co jsem hledal. Relaxace, vodní sporty, golf bez omezení a to nejlepší jídlo, i když méně výběru, ale někdy méně znamená lépe. Pokoje byly krásné a čisté. Animace probíhaly jen diskrétně v pozadí, takže jsme mohli v klidu relaxovat. Pláže super, nádhera.
Location