Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort, Bel Ombre

Mauricijský hotel Heritage Le Telfair Golf u pláže

5-hvězdičkový hotel Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort byl otevřen v roce 2005 a je považován za jeden z nejlepších golfových hotelů na ostrově Mauritius. Nachází se přímo u písečné pláže na jižním pobřeží ostrova, v místě bývalé plantáže cukrové třtiny. Je vzdálen jen několik minut pěší chůzí od letoviska Bel Ombre a obklopen přírodní rezervací Valriche, která nabízí vynikající možnosti pro výlety. Mezinárodní letiště Mahébourg se nachází asi 35 km od resortu, hlavní město ostrova Port Louis je vzdáleno cca 40 km.

Prostorný luxusní resort v koloniálním stylu je zasazen mezi tyrkysovým mořem a hotelovým 18-ti jamkovým golfovým hřištěm. K ubytování nabízí
20 jednopatrových vilek, každá disponuje s 6-8 pokoji. K jeho zařízení patří lobby s recepcí, společenská místnost, butik, kadeřnictví, knihovna, bezplatné internetové připojení WLAN v určitých prostorách, bar, hlavní restaurace "Annabella" s mezinárodní kuchyní, restaurace "Gin’ja" (asijská kuchyně a mořské plody), "Le Palmier Beach Restaurant", celkem mohou hosté využít 11 restaurací, které se nacházejí i v oskolních resortech.

Ve venkovních prostorách se nacházejí dva plavecké bazény (1 vyhřívaný), poolbar, sluneční terasa. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén a miniclub (2 - 11 let) se zábavným programem, spoustou her, sporty a výlety.

V ceně ubytování je plážový volejbal, stolní tenis, 3 tenisové kurty (možnost osvětlení), aerobic, tai-či, jóga, minigolf, fitness centrum a vodní sporty jako windsurfing, šnorchlování, vodní lyžování, jízda na kajaku, katamarán, projížďka lodí se skleněným dnem, šlapadla anebo plachtění. Ve večerních hodinách hotel pořádá živou hudbu s tancem a hudební zábavy v piano baru.
Za poplatek je potápění, kite surfing, rybolov, půjčovna kol a jízda na koni.

Hned za hotelem se rozkládá hezké 18-jamkové golfové hřiště "Golf de Château", které navrhl Peter Makovitsch (par 72, 6.498 m), stejně jako 9-jamkové greenfee a putt folfové hřiště (par 3). Hosté hotelu (od 18 let) mohou denně zdarma využít greenfee, za poplatek je také golfové vybavení a vozík.
Wellness centrum "Seven Colours Spa Millesime Collection" nabízí zdarma saunu, parní lázně. Za poplatek je kadeřnictví a kosmetický salon, kosmetická ošetření, masáže a terapie.

Stylově a komfortně zařízené Superior pokoje (cca 54-62 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou a sprchou, odděleným WC, vysoušečem vlasů, župany, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, televizí, internetovým připojením (za poplatek), kávovarem, trezorem, sedacím koutem, balkónem nebo terasou s výhledem na řeku.
Pokoje Superior Sea View jsou stejně vybavené, ale s výhledem na moře.
Pokoje Superior Beachfront mají výhled na moře a stojí v první řadě u pláže.
Junior suity (cca 81 m2) jsou exkluzivněji zařízené, mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí.
Junior suity Sea View jsou s výhledem na moře.
V nabídce jsou také Senior suity Seaview (cca 102 m2) anebo Ocean suity (cca 104 m2), které mají navíc druhou koupelnu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu v restauraci "Annabella", obědy o 3 chodech výběrem z menu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu v restauraci "Annabella". Večeře v restauracích á-la-carte jsou za příplatek.

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Heritage Le Telfair Golf s bazénem
Mauricijský hotel Heritage Le Telfair Golf s pláží
Mauricijský hotel Heritage Le Telfair Golf - ubytování

Místo

Hotel Heritage Le Telfair Golf, Bel Ombre 20° 30' 23.004" S, 57° 24' 38.2464" E

Komentáře

Je to velmi pěkný hotel s vynikajícími službami a skvělou architekturou. Krásná tropická zahrada, velmi romantická a klidná lokalita. Večeře v hlavní restauraci a v tématických restauracích byly různé a velmi chutné. Jednou za týden byla večeře formou menu v hlavní restauraci o 3 chodech, které šlo sestavit individuálně. Stylovou restauraci Ginja můžeme doporučit, nachází se přímo na pláži.
Location