Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Indian Resort, Le Morne

Mauricijský hotel Indian Resort

Hotel Indian Resort se nachází přímo u dlouhé, bílé písečné pláže letoviska Le Morne na ostrově Mauritius. Zátoka ke koupání je chráněná pobřežním útesem a nabízí proto ideální podmínky pro milovníky vodních sportů. Ve vzdálenosti asi 10 km leží malá rybářská vesnice La Gaulette s obchody a restauracemi.

Tento oblíbený hotelový resort se nachází v 5 hektarů rozlehlé tropické zahradě a nabízí k ubytování 167 pokojů. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, hlavní restaurace "Pointe du Morne", restaurace "L'Hassena" s indickou kuchyní, francouzská restaurace "Eden", noční klub, několik barů a obchodů.
Centrem rozlehlého komplexu je komplex bazénů se sladkou vodou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je vodní lyžování, plachtění, šnorchlování, šlapadla, kajaky, člun s proskleným dnem, 3 tenisové kurty, volejbal, stolní tenis, aerobik a posilovna, wellness centrum s parními lázněmi a jacuzzi. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program. Pro nejmenší návštěvníky (3 - 12 let) je připraven miniclub, bazén pro děti, různé hry a zábava. Pro větší děti (12 - 17 let) je určen Teen-club.
Za poplatek je místní PADI potápěčská škola, kursy tenisu, windsurfingu a kitesurfingu v Clubu Mistral.

Standardní pokoje "Marine" (cca 50 m2) jsou příjemně a stylově zařízené v námořním stylu, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, satelitní televize s video kanálem, minibar, klimatizace, balkón nebo terasa.
Pokoje Privilege jsou komfortnější, vyzdobené v indickém stylu. Mají stejné vybavení jako standardní pokoje, ale navíc župany a přístroj na přípravu kávy a čaje.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z jídelního lístku, odpolední káva, čaj, zákusky, občerstvení po celý den. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 - 24.00 hodin, každodenní naplnění minibaru na pokoji nealkoholickými nápoji.

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Indian Resort u moře
Mauricijský hotel Indian Resort s pláží
Mauricijský hotel Indian Resort s bazénem
Mauricijský hotel Indian Resort s restaurací
Mauricijský hotel Indian Resort - ubytování

Místo

Hotel Indian Resort 20° 28' 1.1028" S, 57° 18' 51.3936" E
Location