Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mövenpick Resort & Spa, Bel Ombre

Mauricijský hotel Mövenpick Resort & Spa

4,5-hvězdičkový hotel Mövenpick Resort & Spa se nachází na klidném místě, přímo u písečné pláže v letovisku Bel Ombre, na jihozápadním pobřeží ostrova Mauritius. Nejbližší zábavní podniky se nacházejí ve vzdálenosti asi 8 kilometrů, transfer z letiště (cca 60 km) trvá přibližně 1 hodinu jízdy.

Elegantní hotelový resort ideální pro rodiny s dětmi nabízí k ubytování 181 pokojů, které jsou umístěny v několika budovách. K jeho zařízení dále patří open-air vstupní hala, recepce, lounge bar s výhledem na moře, internetové připojení WLAN (za poplatek), hlavní restaurace, plážová restaurace se středomořskou, tématická restaurace "Le Moulin", á-la-carte restaurace s mezinárodními specialitami "Le Camaron", restaurant "La Grand Caze", televizní místnost, obchody, kadeřnictví a salón krásy.

V rozsáhlé a udržované zahradě se nachází směrem k pláži hlavní bazén s jacuzzi, plážová restaurace a plážový bar, dále zde jsou 2 další sladkovodní bazény (1 se nachází v Club Lounge a je k dispozici pouze pro hosty klubu), sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně pobytu.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský bazén se skluzavkou, miniclub (3 - 11 let) a dětská herna.

V ceně ubytování je posilovna, 2 tenisové kurty s osvětlením, volejbal, stolní tenis, minigolf, boccia, šipky, šnorchlování, jízda na kajaku, plachtění, windsurfing, šlapadla, vodní aerobik, wellness centrum se saunou, parními lázněmi a bazénem. Hotel pořádá večerní zábavu s živou hudbou a diskotéku.
Za poplatek je kulečník, horská kola, jízda na banánu, katamarán, kite surfing, parasailing, potápění, masáže a procedury v "Aldana Tropical Spa", golfové hřiště "Golf du Château" vzdálené 10 minut od hotelu. u.

Prostorné pokoje Deluxe (cca 63 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou a sprchou, WC, vysoušečem vlasů, sedacím koutem, telefonem s přímou volbou, trezorem, satelitní TV, minibarem (za pooplatek), přístrojem na přípravu kávy a čaje, klimatizací, balkónem nebo terasou k mořské straně.
Pokoje Beachfront mají stejné vybavení ale navíc župany, pantofle, CD- a DVD-přehrávač a výhled na moře.
Rodinné pokoje Deluxe jsou stejně vybavené jako pokoje Deluxe, ale jsou prostornější (cca 74 m2) a mají navíc ložnici s patrovou postelí. Max. obsazení 2 dospělí + 2 děti.
Rodinné pokoje Beachfront jsou stejně vybavené jako pokoje Beachfront, ale jsou prostornější (cca 74 m2) a mají navíc ložnici s patrovou postelí a Playstation. Max. obsazení 2 dospělí + 2 děti.
Junior suity mají stejné vybavení jako pokoje Beachfront. Leží přímo u plážei, jsou větší (cca 78 m2), mají navíc postel s nebesy, jacuzzi a stropní ventilátor. Max. obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě.

Stravování : Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, večeře výběrem z menu v restauraci "Le Camaron", odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina, místní alkoholické a nealko nápoje do 24 hodin. Nutné vhodné oblečení do restaurací (dlouhé kalhoty pro pány).

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Mövenpick Resort & Spa s bazénem
Mauricijský hotel Mövenpick Resort & Spa se zahradou
Mauricijský hotel Mövenpick Resort & Spa s pláží
Mauricijský hotel Mövenpick Resort & Spa - ubytování

Místo

Hotel Mövenpick Resort & Spa 20° 30' 37.1304" S, 57° 25' 6.24" E

Komentáře

Hotel můžeme jen doporučit. Pokud se rozhodnete pro dovolenou na ostrově Mauritius, určitě je dobré si zapůjčit auto a prozkoumat tak ostrov. Můžeme pouze potvrdit, že pojmenování Mauritiusu "Perla Indického oceánu" je opravdu trefné. Hotel se nachází přímo u pláže, některé pokoje jsou přímo na pláži, tak je možné z terasy rovnou do moře. Vřele doporučujeme. Lehátka, slunečníky, ručníky zdarma k dispozici.
Location