Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Naiade Resort Les Pavillons, Le Morne

Mauricijský hotel Naiade Resort Les Pavillons s pláží

5-hvězdičkový hotel Naiade Resort Les Pavillons se nachází přímo u 600 metrů dlouhé nádherné pláže, na klidném poloostrově Le Morne, na úpatí skály 'Le Morne Brabant". Pláž je vyhlášená pro skvělé podmínky k surfování, místní korálový útes je dlouhý více než 3 km. Nejbližší město Quatre Bornes je vzdálené asi 40 km, kde najdete nákupní a zábavní příležitosti. Transfer z letiště trvá cca 1 a 1/4 hodiny, do hlavního města ostrova Mauritius, Port Louis, je to 60 minut.

Hotelový komplex byl kompletně zrekonstruován v létě roku 2008 a znovu otevřen s veškerým komfortem 5-ti hvězdičkového hotelu. K ubytování nabízí celkem 149 pokojů rozložených do několika budov v koloniálním stylu v krásné zahradě. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí, 4 restaurace s kulinářskými specialitami (hlavní restaurace "Horizont" s mezinárodní kuchyní, plážová restaurace "Obergine" se středomořskou kuchyní, thajská á-la-carte restaurace "Nipa" a lounge bar "Nautile" s lehkými pokrmy a občerstvením), bary, internetový koutek a internetové připojení WIFI v celém zařízení, obchody, kadeřnictví, knihovna a herna.

Ve venkovním prostoru se nachází krásný bazénový komplex se 4 sladkovodními plaveckými bazény a s odděleným dětským bazénem, 2 pool bary a sluneční terasou k relaxaci. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt s osvětlením, windsurfing, šlapadla, kajaky, plachtění, šnorchlování, vodní lyžování, plážový volejbal, vodní aerobik, stolní tenis, boccia a posilovna. Hotel pravidelně pořádá denní animace a večerní zábavu s živou hudbou a show.
Pro děti je připraven Kids-Club (3 - 11 let) a Teens Club.
Za poplatek je kulečník, potápění (PADI), rychlé lodě (speedboot), půjčovna kol, spa wellness "Silk" s hamámem a saunou.

Komfortně zařízené pokoje (cca 42 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou a sprchovým koutem, samostatným WC, vysoušečem vlasů, župany, TV se satelitním příjmem (plochá obrazovka), DVD přehrávačem, rádiem, telefonem, internetovým připojením WLAN (zdarma), klimatizací, minibarem, kávovarem, trezorem, terasou nebo balkónem k mořské straně. Pokoje se nacházejí v přízemí nebo v 1. patře.
Junior suity (cca 52 m2) jsou stejně vybavené, ale prostornější, s větším prostorem k posezení, mají jacuzzi a výhled na moře.
Deluxe (Honeymoon) junior suity (cca 46 m2) mají navíc šatnu, nacházejí se v 1. patře a mají balkón.
Prestige junior suity (cca 63 m2) se nacházejí v přízemí, mají velkou terasu s postelí, venkovní sprchou a výhledem na moře.
Ocean junior suity (cca 57 m2) jsou podobné jako Prestige, ale o něco menší a bez venkovní sprchy. Leží ale o něco blíže k moři.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře je podávaná výběrem z menu nebo formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Naiade Resort Les Pavillons
Mauricijský hotel Naiade Resort Les Pavillons s bazénem
Mauricijský hotel Naiade Resort Les Pavillons - ubytování

Místo

Hotel Naiade Resort Les Pavillons 20° 27' 26.0388" S, 57° 18' 43.9308" E

Komentáře

Celkově to byla skvělá dovolená. Jediná věc, která nám vadila, byl dlouhý let tam a zpět. Personál byl velmi ochotný, snažil se splnit každý požadavek. Cítili jsme se tu velmi dobře. Pláž u hotelu byla super, jen jsme si museli dávat pozor na mořské ježky ve vodě. Jídlo formou bufetu bylo chutné a pestré, výběr byl pro nás velmi dobrý. Na výběr byly také různé vodní sporty (kajaky, šnorchlování, katamarán, potápění, šlapadla).
Location