Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tamassa, Bel Ombre

Mauricijský hotel Tamassa

4-hvězdičkový hotel Tamassa se nachází na jihozápadním pobřeží ostrova Mauritius, v blízkosti rybářské vesničky Bel Ombre. Leží přímo u nedotčené, 300 m dlouhé písečné pláže. Obklopují ho nádherné horské scenérie, kokosové palmy a pole cukrové třtiny. Letiště se nachází asi 50 km daleko, transfer trvá přibližně 45 minut.

Hotelové zařízení v moderním stylu nabízí k ubytování 214 pokojů v několikapatrových budovách. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, hlavní restaurace "Show" s krásným výhledem na bazén, plážová restaurace "Playa" (obě nabízejí asijskou, kreolskou a středomořskou kuchyni), 2 bary, počítačový koutek s přístupem k internetu (zdarma), butik, diskotéka "Jalsa"
V krásné zahradě se nacházejí 4 plavecké bazény se sladkou vodou. Lehátka, plážové ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Pro děti je k dispozici miniclub "Tilapia" (3-12 let) a "Baz" (12-17 let).

Sportovní aktivity v ceně ubytování: 2 tenisové kurty s osvětlením, fitness centrum, plážový volejbal, stolní tenis, boccia, vodní gymnastika, windsurfing, šlapadla, jízda na kajaku, plachtění, šnorchlování, vodní lyžování a výlety na lodi se skleněným dnem. Hotel pořádá denní animační a večerní zábavní program.
Za poplatek je půjčovna kol, billiárd, potápění a mořský rybolov. Zpoplatněné jsou také procedury, sauna a hammam v hotelovém wellness centru "Senses" a 18-​​ti jamkové golfové hřiště, které se nachází v blízkosti.

Standardní pokoje (cca 43 m²) jsou příjemně zařízené se zelenými doplňky, k jejich vybavení patří koupelna, oddělená sprcha a WC, vysoušeč vlasů, župany, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (v ceně pobytu), kávovar, stropní ventilátor, klimatizace, balkón nebo terasa s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (max. 2 dospělí + 3 děti) mají navíc oddělenou ložnici s patrovou postelí.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější (cca 46 m²) a s červenými doplňky, mají větší vanu.
Deluxe pokoje (cca 49 m²) jsou vybavené jako Superior a mají doplňky v barvě fuchsiové.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, oběd výběrem z menu v hlavní restauraci, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu, odpolední káva, čaj a pečivo, místní alkoholické a nealko nápoje od 11.00 do 24.00, nápoje z minibaru. Na požádání (24 hodin předem) lze objednat oběd v balíčku, 1 x za týden pořádá hotel gala večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Mauricijský hotel Tamassa s bazénem
Mauricijský hotel Tamassa s pláží
Mauricijský hotel Tamassa - ubytování

Místo

Hotel Tamassa 20° 30' 32.5008" S, 57° 24' 48.7728" E

Komentáře

Hotel se nachází s dalšími třemi hotely na jižním pobřeží, na velmi tichém místě. Ideální pro relaxaci. Stravování a služby byly super. Personál byl vždy vstřícný a zdvořilý, nikdy jsem neviděl tak veselý personál. Krásná pláž je přímo před hotelem. Výlety byly velmi pěkné, s přátelskou atmosférou.
Location